FOTO: Servírka dostala za donesení sklenice vody neuvěřitelné dýško. Jeho výše vám vyrazí dech

25. října 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Shutterstock, supdogsrestaurant (Instagram)

21letá americká servírka obsluhovala dva mladé muže, kteří si objednali pouze dvě sklenice vody. Když odcházeli od stolu, nechali zaměstnankyni na stole takové spropitné, o kterém se jí nikdy nesnilo.

Alaina Custer si v podniku v Severní Karolíně přivydělává ke studiu. Vůbec by jí nenapadlo, že se může ze dne na den stát slavnou. Stalo se tak díky YouTuberovi Mr. Beastovi, kterého mladá servírka obsluhovala.

Nevědomky se stala součástí jeho pořadu, ve kterém odměňuje servírky. Tentokrát však přitlačil na pilu a spolu se svým kolegou u stolu nechali studentce spropitné ve výši 10 tisíc dolarů (cca 225 tisíc korun).

View this post on Instagram

UNREAL. Random customer ordered 2 waters, then left a $10,000 tip‼️????

A post shared by ???- Snapchat: SupDogsSnaps (@supdogsrestaurant) on

Každý z mužů si však pouze objednal sklenici vody. Ta jim ale zřejmě zachutnala, což servírce napsali na ubrousek, který nechali spolu s penězi na stole. “Děkujeme za vynikající vodu,” stálo na ubrousku.

Doslova jsem nevěděla, jestli je to skutečné,” prozradila serveru The News & Observer mladá servírka. “Myslela jsem si, že si někdo ze mě vystřelil,” dodala s tím, že jí poté řekli, že se jedná o YouTubery, kteří doslova rozdávají radost. Muži na ní ocenili zejména to, že se s vysokým spropitným ihned rozdělila se všemi zaměstnanci.

Články - další články

Doporučujeme