Když makeup není jen pomocníkem krásy. Obličej mladé ženy jako živé umění

1. června 2020·Články·Redakce

Začátky líčení, to je vyprávění babiček o borůvkových pusách a malování linek ohořelou sirkou. Dnešní generace už by takové vzpomínky považovala za scifi. Aktuální možnosti nám přináší širokou škálu zlepšovátek, které z ospalých tváří a kruhů pod očima udělají rozzářenou pleť. Jak to ale dopadne, když make-up není jen pomocníkem, ale také prostředkem uměleckého sebevyjádření?

Jmenuje se Ines a pochází ze Záhřebu. Odmalička tíhla k uměleckému světu, bavilo ji fotit, malovat, navrhovat oblečení. Teprve když se ale začala líčit, objevila tu pravou vášeň – makeupovou iluzi!

Turn the sound ON ?? Amasing graphic design of my sun and moon make up by @theglitch.og ? #facepaint #facepainting #faceart #faceartist #bodypaint #bodypainting #mehrongirl #snazaroo #snazaroofacepaint #sunset #sun #moon #summersunset #hairstyles #lashes #makeupjunkie #illuzion #illusionmakeup #artspipl #creativemakeup #creativityfound #creativeartist #artistic_support #sea?

Příspěvek sdílený Ines (@innanai),

Provokativní, inovativní, surrealistická forma umění, která mladé experimentátorce mnohdy trvá i 12 hodin! Podívejte se do GALERIE na neuvěřitelnou sílu a moc barev spojenou s talentem a nadšením.

Články - další články

Doporučujeme