Bývalá vokalistka Mikolase Josefa Pam Rabbit chce letos na Eurovizi sama: Poslechněte si její soutěžní píseň

8. ledna 2019·Hudba·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Pam Rabbit

Jednou z tváří, které nás možná budou v roce 2019 reprezentovat na mezinárodní hudební soutěži Eurovize, je i  zpěvačka a textařka Pam Rabbit (21). Mladá žena, vlastním jménem Pamela Koky je sice na české scéně ještě v podstatě nováček, s Eurovizí však již určité zkušenosti má. V minulém roce totiž vystupovala jako vokalistka českého reprezentanta Mikolase Josefa (23).  

Pam Rabbit není jen dívka, která se pokouší okouzlit Českou republiku a potažmo celou Evropu svým hlasem. Mladá žena, vlastním jménem Pamela Koky, je rovněž ambiciózní textařkou a street dance tanečnicí, čehož mohutně využívá i ve své tvorbě.

Dívka arménského původu v loňském roce  na Eurovizi doprovázela Mikolase Josefa, který tehdy skončil šestý a u diváků dokonce čtvrtý. A pozitivní dopad měla soutěž i na samotnou Pam. Seznámila se tam totiž s producentem Joaoem de Carvalhem, který se podílel na produkci jejího debutu Try.

Píseň je metaforickým zpracováním šachové partie, ve které není možné vyhrát, protože soupeř nehraje fér. Podle Pam je to odkaz na nelehkou situaci, ve které se čas od času může ocitnout každý z nás. Na videoklip, který se natáčel v Lisabonu během největšího hurikánu za posledních 150 let, se můžete podívat tady:

8. ledna přitom vyšel oficiální videoklip k jejímu druhému singlu s názvem Easy to Believe, který je inspirovaný kulturou takzvaných drag queens. S touto písní se mladá zpěvačka hodlá utkat i v soutěži Eurovize.

“Dnes večer 8-1-2019 výjde můj nový single! Se kterým soutěžím v českém kole Eurovize!
Jestli budete mít čas, budu vám moc vděčná, jestli pro mě budete hlasovat! 
HLASUJE se přes EUROVISION aplikaci , kterou si musíte stáhnout a tam hlasovat pro Pam Rabbit.
Děkuju za každý hlas,” zveřejnila v úterý mladá autorka na své facebookové stránce spolu s videem, které má na novou píseň nalákat fanoušky.

Soutěžní píseň Pam Rabbit si můžete poslechnout zde:

Hudba - další články

Doporučujeme