Harry Styles vydává nový videoklip k písni Satellite. Fanoušci spekulují, jestli se zpěvák necítí osaměle

13. května 2023·Hudba·Redakce

Harry Styles. (Foto: Profimedia)

Britský zpěvák Harry Styles vydal k písni Satellite zbrusu nový videoklip. Singl je z třetího studiového alba Harry's House, které se stalo dvakrát platinové a získalo prestižní cenu Grammy za album roku. Informoval o tom Sony Music.

Za klipem stojí režisér Aube Perrie, se kterým Harry už dříve spolupracoval. Videoklip začíná tak, že někdo vypráví dokument o kosmické sondě, která žije na Marsu. Osoba v dokumentu vysvětluje, že sonda je na planetě sama již více než deset let a podle popisu nepatří tajemný hlas nikomu jinému než hvězdě ze série Boj o moc Brianu Coxovi.

Fanouškům ale na mysli vyvstanula otázka. A to, zda se zpěvák po rozchodu s režisérkou a herečkou Olivií Wilde necítí osaměle. Přeci jen klip pojednává o osamělém, milém robotovi, který pořádá dlouhou cestu za satelity a na konci jeho baterie vyhasne a on jakoby umírá.

Harry a Olivia se rozešli po dvouletém vztahu. Důvodem byly rozdílné priority, které jim nedávaly moc možností spolu trávit čas. Přesto se jedná o dosud nejdelší vztah, který britský zpěvák měl.

Hudba - další články

Doporučujeme