LP ohlašuje na září nové album, nyní vychází první singl Golden

13. května 2023·Hudba·Redakce

LP. (Foto: Profimedia)

V Česku milovaná LP nijak nezpomaluje a mezi koncertováním si našla čas i na nahrání dalšího alba, které bude navazovat na předloňskou kolekci Churches. Novinky s názvem Love Lines se dočkáme 29. září, ale už nyní ji zpěvačka propaguje pilotním singlem Golden, který si můžete poslechnout níže.

Chystaná deska bude obsahovat dvanáct písniček, které nabídnou hluboký a reflexivní pohled na autorčiny životní zkušenosti, včetně jejích vztahů s romantickými partnerkami, rodinou a jí samotnou. Občanským jménem Laura Pergolizzi na ní pracovala s Ashtonem Irwinem z 5 SECONDS OF SUMMER, Andrewem Berkeleym Martinem z PALAYE ROAYALE a Matthewem Paulingem. Zpěvačka samozřejmě vyrazí i na turné, leč koncert v České republice prozatím v plánu není.

“Album je esencí mne a toho, na čem jsem celý život pracovala, co jsem kultivovala a snažila se pochopit,” uvedla LP. “Cítím, že se jako člověk stávám více hutnější a koncentrovanější. Každý sakramentský rok jsem více sama sebou. Jsem jako káva, kterou musíte před pitím pořádně naředit,“ pokračuje interpretka.

S důvtipem a introspekci, LP vnímá psaní písní jako její životní poslání a přirovnává ho k umění komedie. “Mé písně mají lidi uklidnit, pomoci jejich mysli se uvolnit a připravit je na příjem emocí. Pak si mohou nechat ‚Golden‘ mluvit do své duše, jakkoli uznají za vhodné, uzavírá nebinární LP o novém singlu Golden.

Hudba - další články

Doporučujeme