Hitovka týdne: Nightwork – Slunce v duši

20. července 2022·Hudba·Redakce

Nightwork. (Foto: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Nightwork - Slunce v duši.

Zpěvák a herec Vojta Dyk oslaví v sobotu 37. narozeniny. Idol mnoha českých žen a dívek je jedním z nejvyšších mužů v českém šoubyznysu, měří bezmála 2 metry. Od sedmi let hraje na housle a na klavír, od patnácti hraje divadlo. Je velkým fanouškem Sparty a sám kdysi hrál závodně fotbal. Slávu mu přineslo sedm let v čele skupiny Nightwork.

Dnes vystupuje s brněnským B-Side Bandem a také formací Tros Discotequos. V roce 2012 dostal Anděla v kategorii Zpěvák roku. S manželkou Táňou vychovávají syna Lojzíka (9). V roce 2010 natočil s kapelou Nightwork písničku Slunce v duši, která se stala velkým hitem poté, co zazněla ve filmu Ženy v pokušení.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme