Hitovka týdne: Verona – Hey Boy

6. dubna 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Verony - Hey Boy.

37. narozeniny slaví v sobotu 9.4. Markéta Jakšlová, která propůjčila svůj hlas všem velkým hitům tanečního projektu Verona, jehož součástí byla 15 let. V roce 2017 odešla na sólovou dráhu. Krátce před tím si vzala svého dlouholetého partnera, designéra Jana Plecháče, se kterým přivedli na svět syna Maxe a holčičku jménem Ava, a tak se dnes věnuje především rodině.

V roce 2011 se hlas Markéty Jakšlové-Plecháčové ozýval z každého rádia díky hitu „Hey Boy“. S tím se tehdy Verona poprvé vyšvihla až na špici české rádiové hitparády. Markéta 10 let závodně tancovala, má ráda sport (hlavně tenis a squash) a jak se nechala slyšet v jednom rozhovoru „nemá ráda nudu, když se něco nedaří, falešné lidi a pavouky“.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, které písničky vás zaručeně roztančí. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co? Které písničky vás nikdy nenechají v klidu? 

Hudba - další články

Doporučujeme