Jsme v tom všichni spolu! Šatník, Nývltová a spol. podporují v nové písni celý národ

20. března 2021·Hudba·Redakce

Grossová, Šatnik, Foto archiv Milana Šatníka

Do světa vtrhla nová píseň na podporu českého národa. S názvem Jsme v tom všichni spolu ji složil hudebník Milan Šatník spolu s Janem Vackem a Danešem Marinicou. V songu, který má lidem pomoci přežít současnou situaci, vystupují také zpěvačky Kamila Nývltová, Natálie Grossová nebo zpěvák Martin Harich.

Chceme lidem dodat energii, chceme je motivovat k tomu, aby byli stateční a nevzdávali to. Ať už jde o mladé, starší či seniory,“ popsal muzikant Milan Šatník. „Současná krize se dotkla všech lidí ve společnosti, není nikdo, koho by jakkoliv nezasáhla. Zkrátka jsme v tom všichni spolu,“ dodal Šatník.

Spolu s ním v písni zpívají Kamila Nývltová, Martin Harich, Natálie Grossová nebo chlapecký sbor Boni Pueri. „Oslovil jsem je a moji nabídku velmi rádi přijali. Výtěžek z propagace písně bude náležet dětské hemato-onkologické klinice FNHK. Charitativní počin budeme realizovat přes nadační společnost Aquapura,“ dodal Šatník.

K písni, o kterou se produkčně postaral Roman Šandor, vznikl také videoklip. V něm se objevují i sportovci David Dvořák (bojovník MMA), Eva Vrabcová Nývltová (atletka), Radek Smoleňák (hokejista), Richard Nedomlel (hokejista) a Radim Ottmar (hokejista). Režie klipu se spolu s Milanem Šatníkem ujal Miroslav Lavický.

Hudba - další články

Doporučujeme