Moderátor Frekvence 1 Míra Michálek si zahrál ve videoklipu Jarní romance

14. dubna 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Míra Michálek. (Foto: se svolením Míra Michálek)

Moderátor Frekvence 1 Míra Michálek si zahrál  v hudebním videoklipu. S kytarou doprovodil zpěvačku malou Siu alias Zuzku Klainovou , která vyslala do světa nový singl Jarní romance. Zuzka je moderátorkou na Rádiu Z. V klipu si zahrála i další známá jména. 

Posluchači oblíbený moderátor ranní show Míra Michálek společně se svou kolegyní z Rádia Z Zuzkou Klainovou nahrál jarní song. Na Jarní romanci spolupracovalo také několik dalších známých jmen. Kytarista Marka Ztraceného Patrik Bartko, Petr Lebeda ze skupiny Rybičky 48 a bubeník z nejznámější revivalové kapely Petr Šubrt z Rammstein memberś club.

V písničce se zpívá o přicházejícím jaru, radosti a lásce, která s tímto ročním obdobím jde ve vzduchu cítit. “Já jsem jarním vánkem ve tvých zádech, jarním sluncem, zemí čerstvý nádech. Lehl sis do strání a už víš, proč se mraky oblohou prohání,” zpívá malá Siu v refrénu písně.

S účinkováním v klipu se Míra pochlubil fanouškům na Instagramu. Tak jsem si střihnul málem hlavní roli v klipu malé Siu, napsal v příběhu moderátor. Z videa je zřejmé, že si hraní na kytaru užil. Také, aby se lépe naladil do jarní pohody, tak se na natáčení vybavil věncem z havajských květů a nechybí mu ani sluneční brýle.

Zdroj videa: Instagram miramichalek_moderator

Hudba - další články

Doporučujeme