GALERIE: Úžasné proměny koláčových krust. Koláče, do kterých je škoda se zakousnout

3. října 2017·Jídlo a pití·Karolína Stránská

Soudě dle počasí je zřejmé, že podzim už je skutečně tady. Jak se teploty v noci nemilosrdně blíží k nule, začínáme mít chuť na sytější pokrmy, které nás v pochmurný, často deštivý večer zahřejí.

Jahody, borůvky a maliny střídají bohaté sklizně jablek a na řadu přichází nejrůznější nákypy a koláče, kterými ohromujeme návštěvy. Od cukrářky Karin Boschek se máme ale stále co učit. Její koláčové krusty jsou totiž přímo uměleckým dílem a zkouškou trpělivosti. Vytvořit totiž detailní okvětní lístky či sněhovou vločku připomínající mandalu nezvládne jen tak nějaký amatér. Posuďte v naší GALERII.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme