Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

19. března 2010·Jídlo a pití·Redakce

Vývar uveďte do varu, vsypte pokrájenou karotku a zlehka asi 20 minut povařte. Ke konci varu vložte maso.

Potřebné suroviny:

  • 1,2 l drůbežího nebo zeleninového vývaru,
  • 1 karotka,
  • 300 g povařeného drůbežího masa rozděleného na vlákna,
  • 3 hrsti nudlí, nejlépe domácích,
  • hrst sekaných bylinek,
  • na dochucení

Postup přípravy:

Vývar uveďte do varu, vsypte pokrájenou karotku a zlehka asi 20 minut povařte. Ke konci varu vložte maso. Nudle si uvařte zvlášť ve vroucí osolené vodě, aby vám polévku nezkalily, a scezené vložte do polévky. Vsypte jemně posekané bylinky, dochuťte a podávejte.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme