Lázeňské filé

24. dubna 2010·Jídlo a pití·Redakce

Ryba patří na stůl každý týden!

Ingredience

600 g rybích filet (použila jsem pangasa), sůl, koření na ryby, olej, 400 g zelených fazolových lusků, 4 vejce, 200 ml mléka, 150 g tvrdého sýra

Postup

Osušené rybí filety z obou stran osolíme, okořeníme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Rovnoměrně zasypeme fazolkami. Vejce rozšleháme v mléce s trochou soli a koření na ryby a rovnoměrně rozlijeme na fazolky. Všechno posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Upečeme do zezlátnutí povrchu (30-40 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme