Vychytávka za pár korun. Místo drahých příchutí si maminky do Baileys sypou kakao

30. prosince 2020·Jídlo a pití·Barbora Pisingerová

Foto: facebook/Selina Arrowsmith

Když přijde na alkohol, většina z nás má nějaké ty své oblíbené drinky, ke kterým se při vhodné příležitosti ráda vrací. Kvůli některým alkoholickým nápojům se ale můžeme pořádně plácnout přes kapsu. Pokud je vaší oblíbenou příchutí čokoláda, máme pro vás dobrou zprávu. Jistá maminka na sociálních sítích sdílela jednoduchý trik, jak si užít drink a ušetřit. 

Oslavy silvestrovské noci už klepou na dveře a možná i vy už přemýšlíte, který drink si při poslední noci letošního roku vychutnáte. Inspirací vám může být kreativní maminka, která se podělila o jednoduchý trik, jak ušetřit.

“Nevím, jestli je to divné, nebo geniální,”napsala žena do skupiny pro britské mámy, které se snaží šetřit a sdílela fotografii lahve irského krémového likéru Baileys vedle krabice kakaa.

Foto: facebook/Selina Arrowsmith

“Miluji Baileys, ale pokud nejsou ve slevě, jsou ty ochucené hrozně drahé v porovnání s těmi normálními. Tak si do něj dávám pár lžiček kakaa a užívám si čokoládové Baileys,” sdílela žena s ostatními matkami.

Značka Ballycastle, kterou žena používá, vyjde na 3 libry, tedy v přepočtu necelých 90 korun. Čokoládové Baileys ale vyjde na celých 18 liber, tedy více než 500 českých korun. V Česku je možné pořídit ochucené irské likéry i za méně, ty neochucené ale stále vyjdou levněji.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme