Jsem zadaná, hlásí do světa Lucie Bílá. Kdo je její nová láska? FOTO

6. března 2017·Celebrity·Redakce

Facebook/ Lucie Bílá

Zpěvačka Lucie Bílá (50) je opět zadaná! "Měním svůj status," napsala k fotce s novým přítelem, kterou zveřejnila na Facebooku.

Lucie Bílá si nového partnera vysnila. “Byl trpělivej, stojí to za to!” řekla v pořadu TopStar několikanásobná česká slavičí královna. A protože zpěvačka podle svých slov dostala přesně to, co si vždycky přála, myslí teď více na sebe a rozmazluje se. Prožívá prý nádherné období a je to díky lásce – fitness trenér Radek Lucii učaroval.

“Už se to nedá držet v tajnosti. Je to moc krásný. Život je krásnej, když má člověk lásku a on byl tak trpělivej, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho,” promluvila česká slavice o muži, který ji momentálně dělá život pohádkovější.

Padesátiletá zpěvačka poslední dobou tvrdila, že už se bude věnovat pouze kariéře, protože je pro muže velké sousto a málokdo s ní vydrží držet krok. Teď je ale, zdá se, všechno jinak. Na svém sociálním profilu se už pochlubila fotkou s novým partnerem. Lucie Bílá je důkaz, že Láska je láska a může nás zastihnout i ve chvíli, kdy s ní už skoro nepočítáme. Amor není vždycky magor a zase je komu zpívat Jsi můj pán!

Celebrity - další články

Doporučujeme