Kevin ze Sám doma: V 36 letech je už v důchodu! Poznáte, kdo mu dělá “pečovatelku”?

24. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Paris Jacksonová a Macaulay Culkin

On je bývalá dětská hvězda slavných filmových komedií a ona dcerou slavného zpěváka, který i po své smrti patří mezi nejprodávanější umělce planety. A znají se už od narození osmnáctileté slečny.

Slečna se jmenuje Paris Jacksonová a jejím otcem nebyl nikdo menší než hudební megastar Michael Jackson. A jejím kmotrem je dnes 36letý Macaulay Culkin, jenž jako dětský herec zářil především v sérii oblíbených filmů “Sám doma”. A s nyní už zesnulým zpěvákem se přátelil od roku 1991, kdy účinkoval v jeho hudebním klipu Black or White.

Když se Jacksonově někdejší partnerce Debbie Rowe narodila dcera Paris, Culkin se stal jejím kmotrem. A Paris nedávno zveřejnila na facebooku společnou fotografii, na které mu dělá pedikúru.

Culkin kdysi díky celosvětovému úspěchu známých filmů vydělával miliony dolarů, jenže časem propadl drogové závislosti, kvůli které byl dokonce v roce 2004 na čas zadržen policií. Pak se sice zkoušel ještě k filmování vrátit, ale v posledních letech se objevuje pouze v epizodních rolích televizních pořadů.

Do práce se ale nijak zvlášť nežene. Nemusí. Jako dětská hvězda si vydělal miliony. „Jsem třicátník, který se ale v podstatě cítí jako důchodce,“ řekl Culkin v jednom z rozhovorů pro New York Magazine. „Jdu tam, kam mě vítr zavane. A své dny trávím malováním, psaním a děláním všeho možného,“ dodal.

FOTO: Facebook

Celebrity - další články

Doporučujeme