Dítě a útěk od oltáře. Co čeká hlavní hrdiny ZOO v nových dílech?

30. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Herci ze seriálu ZOO. (Foto: se souhlasem TV Prima)

Už dnes se mohou fanoušci seriálu ZOO těšit na další díl, který nese název Svatba s překvapením. Opět tak každé úterý a čtvrtek budou moci nahlédnout do života jejich oblíbenců. Bude nakonec Viky Janečková (Eva Burešová) se soudcem Petrem Křížem (Robert Urban) nebo si vezme ambiciózní právničku Markétu (Michaela Petřeková)? A jak to dopadne v rodině Novotných? Frekvence 1 vám přináší nahlédnutí do nové sezóny.

Je to tady! Po prázdninové pauze se opět na obrazovky vrací divácky oblíbený seriál ZOO a o zvraty a intriky v pokračování rozhodně nebude nouze. Hlavní hrdiny jsme opustili v momentu, kdy se soudce Petr Kříž nejprve usmířil a poté zasnoubil s právničkou Markétou. Té totiž uvolnila cestu Alex alias Viky, která se rozhodla na myšlenku, že by mohla být partnerka Petra, zapomenout. Nedokázala totiž soudci prozradit, že žádná Alex neexistuje, a tak budoucnosti s ním si zavřela dveře.

View this post on Instagram

A post shared by ZOO (@prima_zoo)

Ale to by nebylo ono, kdyby se v úterním díle vše neobrátilo a dokonce přijde i jedna nečekaná komplikace. Viky je stále beznadějně zamilovaná do soudce, který ale připravuje svatbu s Markétou. Od manželského svazku je dělí jen pár hodin a i když Danuše, maminka Petra (Tereza Brodská), a jeho děti ze svazku nejsou nadšeni, tak se svatba opravdu uskuteční. V den D ale soudce začne pochybovat o budoucnosti s jeho nastávající a nakonec své rodině udělá radost a ambiciózní Markétu si nevezme. Jak se ale zachová potom, nikdo zatím netuší. Viky situaci zkomplikují dva modré proužky. Jestli půjde konečně s pravdou ven, si tak budeme muset počkat.

View this post on Instagram

A post shared by ZOO (@prima_zoo)

Sidonie Anna Novotná (Michaela Pecháčková) zase řeší rodinné trable. Její babička Sidonie vyhodila svého syna Eduarda (Marek Taclík) ze sklářské firmy. Teď se jim ale naskytne velice drahá zakázka, kterou na ně nachystá samotná Anička. Ta se spojí s hrabětem, který bude trvat na tom, aby zakázku měl na povel právě Eduard. Rodina Novotných, tak bude muset začít opět spolupracovat. Jak se s tím Sidonie (Jana Švandová) popere, uvidíme již dnes večer.

View this post on Instagram

A post shared by ZOO (@prima_zoo)

Mára (Štěpán Benoni), který vlastní bar, se před prázdninovou pauzou rozešel s Míňou (Natálie Halouzková). Ale nejspíš nebude volný na dlouho. Začne se kolem něho totiž motat asistentka ředitelky ZOO, Adéla (Michaela Tomešová). O jiskření tak mezi nimi v následujících dílech rozhodně nebude nouze.

Koktejl - další články

Doporučujeme