Dnes může být člověk čímkoliv. Muž z Japonska si splnil sen a stal se psem

16. srpna 2023·Koktejl·Redakce

V dnešním světě máme možnost být kýmkoliv. Muž z Japonska, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Toco, se stal kolií. Nechal si vyrobit až děsivě realistický kostým a v psí podobě vyrazil do ulic na své první venčení. Mrkněte na video, jak takový psí muž vypadá.

Podle jeho slov se chtěl stát psem už jako malý. Realistický kostým kolie stál v přepočtu 305 tisíc korun a jeho výroba trvala 40 dnů. Splnil se mu však jeho celoživotní sen.

Kolii zvolil prý proto, že velikostně toto plemeno odpovídá člověku. Do kostýmu se obléká několikrát do měsíce a učí se, jak se v něm správně pohybovat, aby byly jeho pohyby autentické. Proces “přeměny” v psa sdílí na YouTube a sociálních sítích.

O tom, kým opravdu je, nechce mluvit před svými známými a kolegy. Obává se, že by to nemuseli pochopit. Přátelé a rodina vypadali hodně překvapeně, když zjistili, že jsem se stal zvířetem,” přiznává. Až nedávno překonal svůj strach a uvázaný na vodítko vyšel na ulici mezi ostatní lidi a psy. Pod videi mu píšou jeho obdivovatelé a fanoušci, kteří ho podporují a považují ho za inspirativního.

Koktejl - další články

Doporučujeme