Měsíční horoskop: Duben se ponese v tónech upřímné a laskavé komunikace

1. dubna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Březen máme za sebou, a tak je čas se mrknout na to, co nám hvězdy předpověděly na měsíc duben. Můžeme se tak těšit na teplejší dny plné sluníčka, cvrlikání ptáků a pomalu rozkvétající přírody. Přesto nás čeká i menší období chaosu a dramatický úplněk. Pokud si ale poznačíte, kdy tato chvíle nastane, věřte, že tak zvládnete veškeré události bez problémů. Informoval o tom server Allure.

V pondělí 3. dubna vstupuje planeta Merkur do Býka a udává tak měsíci dubnu tóny upřímné a laskavé komunikace. Přesto se zkraje měsíce vyhněte nějakým zásadním rozpravám, protože nás čeká úplněk a ten by mohl na poli vztahů zamíchat kartami. Proto se raději v tyto dny věnujte spíše sami sobě a dopřejte si například dlouhou koupel či dostatek spánku. Od 10. dubna se pak usměje štěstí na všechny nezadané, protože vstupuje planeta Venuše do Blíženců, a tak vás možná čeká i nějaká romantická schůzka. Příští několik týdnů by mělo být hlavně ve znamení zábavy s přáteli, užívání si teplejšího počasí a všímání si krásných věcí kolem sebe.

Beran

Po finanční stránce duben sice nebude moc úspěšný, přesto se vám dostane uznání v kariérní oblasti a budete mít na starost nějaký větší projekt. Také si užijete společné chvíle s partnerem či partnerkou a pokud váš vztah aktuálně prochází krizí, tak dojde k jeho narovnání. Duben tak bude bezpochyby pro vás dobrým měsícem.

Býk

Tento měsíc bude pro vás důležitá hlavně komunikace s přáteli a vašimi blízkými. Ti vám totiž budou chtít k narozeninám připravit nějaké to překvapení, tak se tomu rozhodně nebraňte a jděte jim pěkně na ruku. Měli byste se věnovat i odpočinku a duben některým slibuje i návrat staré lásky.

Blíženec

V práci se vám v dubnu bude dařit a budete hodně zaneprázdněni. Také v lásce se na vás usměje štěstí a užijete si s partnerem či partnerkou nezapomenutelné chvíle plné vášně.

Rak

Pokud se v březnu objevily nějaké neshody v oblasti přátelství, tak věřte, že s příchodem dubna se vše vyjasní. Neodkládejte důležité věci na konec měsíce, mohlo by se vám to vymstít a raději si o vážných věcech promluvte hned. V oblasti kariéry vás čeká nějaké uznání či povýšení, což bude také důvod k oslavě.

Lev

Pokud jste se rozhodli pro nějakou investici, tak začátek dubna je pro ni přesně jako dělaný. Také v pracovní oblasti a ve vztazích se vám bude dařit. Čeká vás velmi pohodový měsíc, ale nezapomínejte také na sebe a věnujte se tomu, co vás baví.

Panna

Budete postaveni do role, kdy si k vám někdo přijde pro radu. Přesto můžete na ostatní působit poněkud sobecky, protože byste si podle hvězd měli dopřát co nejvíce času pro sebe. Jděte například na dobrou masáž a moc neponocujte.

Váhy

Váš milostný život aktuálně prochází proměnou, což ve vás může vyvolat stresující reakci. Všechny důležité rozpravy odbavte už zkraje měsíce, zejména ty vztahové. Také se věnujte více sami sobě.

Štír

Prožíváte velmi romantické období, přesto nesmíte zapomínat i na své přátele. Ale jinak si pozornost svého miláčka opravdu užíváte. Dávejte nadále najevo své city a svým nejbližším ukažte, jak moc si jich vážíte. Také dejte pozor, do koho v dubnu tzv. bodáte, abyste toho později nelitovali.

Střelec

Duben zasvěťte sobě a svým koníčkům. Uprostřed měsíce si pak budete chtít užít chvíle s přáteli, a tak vyrazíte do víru večerního města. Jen si musíte dát pozor na nadměrnou konzumaci alkoholu, protože pak by se některé věci mohly dát do pohybu úplně jiným směrem, než byste chtěli.

Kozoroh

Jste do práce velmi zapálení, a tak se může stát, že své nejbližší odsunete na vedlejší kolej, aniž byste si to sami uvědomili. Proto na ně rozhodně nezapomínejte, a pravidelně se jim ozývejte, jinak si vytvoříte od sebe určitý odstup, kterého byste později mohli litovat.

Vodnář

Měsíc duben pro vás bude jednou velkou výzvou v oblasti komunikace. Proto se soustřeďte na milenecké, přátelské i rodinné vztahy, budete se tak cítit zase o něco lépe.

Ryby

V měsíci dubnu se budete cítit jako doma. Je to ideální doba si odpočinout a trávili čas společně s vašimi blízkými. Také možná stojí za to si i koupit nějaký ten los, protože hvězdy vám jsou ve výhře dost nakloněny.

Koktejl - další články

Doporučujeme