Nádherné gesto: Osamoceným vojákům přišli udělat radost čtyřnozí chlupáči

17. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Psi udělali vojákům Národní gardy USA obrovskou radost. (Foto: Twitter Olivia Nuzzi)

Krásné gesto si přichystal Hotel Hamilton ve Whasingtonu pro ubytované vojáky Národní gardy. Ti v městě jsou ode dne, kdy Trumpovi přívrženci zaútočili na americký Kongres. Jsou tak několik týdnů vzdáleni od svých rodin, dětí a mazlíčků. Proto za nimi přišli na návštěvu terapeutičtí psi z neziskové organizace People Animals Love. Informoval o tom server Good News Network.

Do Hamiltonu dorazilo 12 psů za doprovodu svých páníčků. V hotelové hale tak bylo z nenadání velmi rušno. Toto nádherné gesto vymyslel ředitel ubytovacího zařízení, jako poděkování všem vojákům Národní gardy za nepřetržitou službu v hlavním městě.

“Když jsme viděli vojáky, jak se objímají s těmito úžasnými psy, tak nás to naplňovalo štěstím a vděčností,” řekl pro server Good News Network ředitel hotelu Hamilton Joe Palminteri. “Sice to byla jen hodina, ale úsměvy na tvářích vydří ještě dlouho,” dodal.

Organizace People Love Animals byla založena v roce 1982 a pomáhá cvičit psi pro terapeutické účely. Zvířata jsou pak vycvičená pro různá pečovatelská zařízení, knihovny nebo školy.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme