Nejoblíbenější poloha v sexu je zezadu. Mrkněte na tipy, jak si tuto klasiku okořenit

16. listopadu 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Sex patří mezi dospělými od nepaměti k oblíbeným hrátkám. Někdo upřednostňuje tvrdší praktiky, druzí mají rádi jemnost a něhu. Jeden zahraniční portál nedávno uveřejnil, že nejoblíbenější poloha při milování je zezadu. Mrkněte se, jak si tradiční polohu můžete okořenit. Informace přinesl Blesk pro ženy.

Pozdrav slunci

Jedná se o polohu, kdy si kleknete na zem, zády k partnerovi, hlavu položíte na zem a ruce máte před sebou jako v józe při pozdravu. Zadeček necháte na partnera vyšpulený. Partner se poté zapře za zády o ruce, obkročmo se vsune za vás a zadnici si jemně položí na vaše paty. Díky toho se dostane mírně pod vás a vy můžete narážet na jeho penis pohybem v kolenou. Popřípadě partner zvedá boky nahoru a dolů. Žena v této poloze pak může prožít velice silný orgasmus.

Žabička

V tomto případě partner udělá dřep a doširoka rozevře nohy. Rukama se zapře po obou stranách. Dáma si také dřepne na špičky, ale před partnera. Kolena musíte mít rozevřená a rukama se opíráte před sebou o zem. Partner pak do vás proniká zezadu. Vy můžete buď pasivně přijímat jeho přírazy nebo převzít iniciativu a řídit si mírnými dřepy tempo.

Eiffelovka

Zde se partnerka postaví rozkročmo a ohne k zemi. Pokud se řadíte k ohebnějším ženám, tak se klidně můžete opírat o zem lokty. Přesto bohatě stačí, se v této poloze opřít o dlaně, nohy ale nechte rovně bez pokrčení. Partner pak k vám přistoupí zezadu a podle své libosti do vás proniká.

Žehlička

Název sice vypadá poněkud vtipně, opak je ale pravdou. V této poloze si žena pohodlně lehne na postel čelem dolů, mírně pokrčí kolena a dá je od sebe. Muž poklekne mezi vaše nohy, jemně se položí vpřed a proniká do vás zezadu. Výhodou je, že si může k větší rozkoši pomoci i sama žena. Stačí nadzdvihnout pánev a posunout ruku, kterou máte volnou, pod sebe tak, že dosáhnete na klitoris.

Koktejl - další články

Doporučujeme