Neuvěřitelné! Dívka v dopisu z 60. let předpověděla budoucnost

4. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Dopis z roku 1969 nalezli v zádech staré pohovky manželé Beckerton během jejího restaurování. Nejmenovaná dívka se v něm rozpovídala o budoucnosti a je až děsivé, že část předpovědi je docela přesná. Přesvědčte se sami! Informoval o tom deník The Sun.

Dívce v té době bylo 11 let a představovala si, jaký bude život v roce 1980. Předpověděla například, že lidé budou komunikovat skrze videohovory. “Stále to bude přijímač, ale uvidíte lidi, se kterými budete mluvit, protože tam bude obrazovka, kde ty lidi uvidíte. Bude to něco jako televize,” popsala svou vizi v dopise.

Dopis zapadl do zad rozkládací pohovky, kterou měl za úkol Peter Beckerton zrestaurovat. Samotní nálezci byly objevem překvapení. “Když mi to manžel ukázal, nemohla jsem tomu uvěřit,”dodala Rosa Beckerton pro deník The Sun. Vzkaz byl dokonce opravený učitelem.

Bohužel školní dopis zůstal nepodepsaný. “Chtěla jsem se o to podělit v naději, že to autor možná uvidí a pozná,” řekla deníku s nadějí žena. Autorce dopisu je nyní okolo 62 let.

Koktejl - další články

Doporučujeme