Práce snů? Chlapík se živí čekáním ve frontě. Neuvěříte, kolik si může vydělat za den

17. ledna 2022·Koktejl·Marek Blažíček

Freddie Beckitt má opravdu netypickou práci: živí se totiž tím, že čeká ve frontě. Může se to zdát zvláštní, ale nevěřili byste, kolik jsou lidi ochotní zaplatit za to, aby nemuseli čekat ve frontě.

Jednatřicetiletý Brit má kariéru založenou na tom, že místo lidí čeká ve frontě. A může se to zdát zvláštní, ale dokáže si tímhle zaměstnáním přijít i na 160 liber,  v přepočtu tedy přibližně 4 600 korun.

„Jednou jsem čekal na lístky na výstavu Christiana Diora v muzeu V&A pro velmi bohaté klienty kolem šedesátky. Ve frontě jsem stál zhruba tři hodiny, ale byl jsem požádán, abych po vyzvednutí vstupenek počkal, až zákazníci přijedou a lístky si vyzvednou. Hodiny jsem se procházel po muzeu a dostal za to zaplaceno, bylo to skvělé,“ říká k jednomu ze svých šťastných pracovních dnů.

„Nejlepší práce jsou pro mě fronty na lístky na velmi populární akce, jako jsou například představení v divadle Apollo Victoria Theatre v srdci Londýna. O ty stojí hlavně lidé, kteří jsou bohatí na peníze a chudí na čas,“ dodává.

Stáli byste o podobné zaměstnání, nebo by vás to nebavilo?

Zdroj fotky: Twitter

Koktejl - další články

Doporučujeme