Příšerná smrt v Havířově. Křičící ženu slisoval popelářský vůz

14. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Veliká tragédie se stala v Havířově na Karvinsku. Mladá žena se dostala do lisu na odpad v popelářském voze. Svým zraněním podlehla ještě před tím, než ji přivolaní hasiči stačili z lisu vyprostit. ČTK o tom informovala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

“Havířovští policisté se zabývají ranním nálezem těla v popelářském voze, respektive při činnosti obsluhy vozu. Jedná se o mladou ženu, u které byla konstatována smrt,” řekla pro ČTK mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská. Po spuštění lisu se ozval křik. Popeláři lis ihned zastavili. Nemohli s ním však nic dělat. Zavolila však záchranou službu.

“My s tím teď nemůžeme vůbec hýbat. To musí hasiči. Ten lis by se mohl rozjet a pokračovat v drcení,” vysvětlil popelář a dodal, že jako vždy nejprve popelnici otevřel a podíval se do ní, zda tam nikdo není. Žena byla prý nejspíš schovaná na dně. “Asi byla dole pod papíry,” uvedl. Žena ještě před příjezdem hasičů a záchranky přestala reagovat. 

Tělo hasiči vyprostili před 8. hodinou a bylo odvezeno pohřební službou. Policisté zjišťují totožnost ženy a zabývají se okolnostmi celé nešťastné události.

Koktejl - další články

Doporučujeme