Snímek, který baví internet: Rodina se ráno probudila s cizím psem v posteli

8. června 2022·Koktejl·Marek Blažíček

Johnsonovi z amerického státu Tennessee se každé ráno probouzí se třemi psy v posteli. Nyní jim ráno ale jeden přebýval.

O podivnou situaci se však rodina podělila na sociálních sítích: „U nás je naprosto normální probudit se v posteli s jedním z našich psů. Tady je ale malý problém, tohle není náš pes a ani nevíme, jak se k nám dostal,” uvedla Johnsonová v příspěvku a pokračovala: „Nejprve jsme si mysleli, že je to jeden z našich. Když se ale skrze závěsy začalo vkrádat sluneční světlo, uvědomili jsme si, že se tulíme k cizímu psovi. Tohle je nejpodivnější příspěvek, jaký jsem kdy musela napsat. Není to váš pes?” 

Byly to však právě sociální sítě, které psíkovi pomohly najít původní majitelku. „Jmenuje se Nala a její majitelka je na cestě, aby si ji vyzvedla. Přeju jí hodně štěstí při tahání fenky z postele,” uvedla Johnsonová později.

„Naše přátelská Nala pokořila rekord v ignorování osobního prostoru a přidala další trik do svého dlouhého Houdiniho seznamu,” komentovala situaci Cris Hawkinsová, majitelka drzé fenky.

Koktejl - další články

Doporučujeme