Toto jsou nejbohatší mazlíčci na světě. Jejich páníčky jsou Taylor Swift či Oprah Winfrey

8. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Kočka a pes. (Foto: instagram)

Že jsou na světě nejbohatší lidé, je jasné. Teď ale přišel server All About Cats se zprávou, kde představil nejbohatší domácí mazlížky na světě. Na seznamu jsou kočky a psi slavných. Pojďme se podívat, kdo všechno se do žebříčku nejbohatších mazlíčků dostal.

Někteří domácí mazlíčci se prostě uměli narodit. Majetek některých slavných jde do milionů a jejich psi a kočky si pak užívají život v luxusu. Na seznamu jsou zvířata od známých osobností, které vděčí za svůj majetek sociálním sítím či jsou úspěšnými majiteli firem.

Gunther VI.

Většina zvířat na seznamu si vydělala na jmění pomocí sociálních sítí, Gunther VI. je výjimkou. Pes vděčí za své bohatství velkorysému dědictví, které mu přenechal jeden ze psí předků, který byl milovaným mazlíčkem německé hraběnky Karlotty Leibensteinové. Když zemřela, odkázala své jmění 80 milionů dolarů Guntherovi III. Majetek se za ta léta rozrostl a teď má hodnotu 500 milionů dolarů. Proto se němeký ovčák může nyní pyšnit titulem nejbohatší mazlíček na světě.

Nala

Kočka Nala je víc než jen hvězda sociální sítě Instagram. Díky vlastní značce krmiva má jmění ve výši 100 milionů dolarů. Má 4,4 miliony sledujících, a tak je držitelkou Guinnessova rekordu jako nejsledovanější kočka na instagramu. Jejími majiteli jsou Varisiri „Pookie“ Methachittiphan a Shannon Ellis.

View this post on Instagram

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Olivia Benson

Kočka Taylor Swift, Olivia Benson, je slavnou zejména díky toho, že se po jejím boku objevila v hudebních klipech a reklamách. Dokonce má i vlasní řadu zboží. Její jmění je 97 milionů dolarů, což z ní dělá třetí nejbohatší kočku na světě.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Sadie, Sunny, Lauren, Layla a Luke

To jsou domácí mazlíčci oblíbené americké moderátorky Oprah Winfrey. Těchto pět chlupáčů si žije v luxusu, který má hodnotu 30 milionů dolarů.

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Jiffpom

Páté místo si vysloužil pes Jiffpom, který je internetovou hvězdou. Na instagramu má přes 9,5 milionů sledujících a je to nejvíce vydělávající psí influencer. Za jeden příspěvek na síti si účtuje přes 32 tisíc dolarů.

View this post on Instagram

A post shared by j i f f p o m (@jiffpom)

Choupette

Kočka Choupette zdědila miliony po svém majiteli, módním návrháři Karlu Lagerfeldovi. Dnes se její jmění pohybuje kolem 13 milionů dolarů.

View this post on Instagram

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Pontiac

Milovaný zlatý retrívr Betty White Pontiac měl jmění ve výši 5 milionů dolarů.

View this post on Instagram

A post shared by Betty White (@bettymwhite)

Doug the Pug

Dalším slavným instagramovým zvířecím influencerem je pejsek z profilu Doug the Pug. Ten si vydělal za reklamu na instagramu už 1,5 milionů dolarů.

View this post on Instagram

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug)

Koktejl - další články

Doporučujeme