Za svatbu bez lásky můžete jít sedět. Slovenské nevěstě hrozí až 8 let vězení

27. dubna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (zdroj: Depositphoto

Když 26letá nevěsta odcházela od oltáře, sebrala ji policie. Nyní jí hrozí 8 let natvrdo. A za co? Za svatbu bez lásky. Žena je podezřelá, že se nechala přesvědčit k fingované svatbě kvůli občanství. Informovala o tom slovenská televize Markíza.

Představte si, že jste oblečeny v bílých šatech, a právě probíhá vaše svatba. A v té samé chvíli už na vás před obřadní síní čeká policie, aby vám nejenom “nejšťastnější den” vašeho života překazila, ale dokonce vás odvedla k výslechu. Za předstíranou lásku k ženichovi vám může hrozit až 8 let ve vězení.

Na místě zasahovala slovenská jednotka boje proti migraci a Cizinecká policie. Podle přednosty městského úřadu v Trebišově Martina Galgoczy vždy ohlašuje matriční úřad v Trebišově, pokud je jeden ze snoubenců cizinec, příslušným policejním orgánům.

Manželem zatčené ženy je Maročan, kterému propadla víza a hrozilo, že by se musel vrátit zpět do rodné země, čemuž chtěl patrně zabránit. Mladé ženě měl za svatbu slíbit více jak 35 tisíc korun. Pokud se podezření prokáže jako pravdivé, bude muž vyhoštěn a ženě bude hrozit trest odnětí svobody až na 8 let.

Koktejl - další články

Doporučujeme