Žena našla v kuchyni malou myš. Vynesla ji na pole a na rozloučenou udělala malý piknik

28. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Není pochyb o tom, že Birghid Rose má srdce na správném místě. Během návštěvy u rodičů objevila v kuchyni malou myš, která si ráda pochutnávala na všelijakých dobrotách. Rodiče se jí chtěli zbavit a doufali, že ji kočka vyžene. Žena se ale rozhodla myšku ušetřit smutnému osudu, odnesla ji z domu a na poli udělala piknik na rozloučenou. Informoval o tom server The Dodo.

Rodiče Birghid byli z nezvaného návštěvníka zoufalí. Proto doufali, že se malé myšky zbaví s pomocí kočky. To se nelíbilo jejich dceři a rozhodla se život zvířete ušetřit. Vzala jsem ji a odnesla na pole za domem,” popsala Birghid pro server.

Hlodal ji ale špatný pocit, že myš nechá venku jen tak napospas. Cítila jsem se špatně, když jsem ji tam nechala na poli. Zvlášť proto, že musela být zvyklá jíst všelijaké jídlo,” doplnila.

Proto sesbírala v kuchyni pár kousků ovoce, oříšky a udělala myšce piknik na rozloučenou. Bylo to opravdu sladké. Nechala mě vedle sedět více než hodinu. Připadala mi velmi šťastná,” uvedla pro The Dodo dojatá Birghid. Od malička měla kladný vztah ke zvířatům, a tak jí toto malé gesto přišlo správné. “Opravdu jsem o tom příliš nepřemýšlela. Udělala bych to pro kohokoli! Není to její chyba, že je to malá myš ve velkém světě,” dodala.

Koktejl - další články

Doporučujeme