Žena si myslela, že si píše s princem Harrym. Podala stížnost k soudu a chce vévodu zažalovat

19. dubna 2021·Koktejl·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustračni foto (Zdroj: Shutterstock)

Mladá žena z Indie si přes Internet začala psát s princem Harrym, který ji dokonce slíbil, že si ji vezme. Zřejmě se ale nejednalo o Harryho, ale internetového trolla. Žena se ale výhodného sňatku nechce jen tak vzdát.

Mladá Indka Palwinder Kaurová tvrdí, že si s princem Harrym psala přes e-maily. Ten jí měl dokonce slíbit i sňatek. Jenže pravý princ Harry je od roku 2018 ženatý s vévodkyní Meghan a nyní společně očekávají narození druhého potomka. Žena tak zřejmě naletěla internetovému podvodníkovi, který se za vévodu ze Sussexu vydával. Jenže tohle si Palwinder nechce připustit a trvá na tom, že by měl Harry svůj slib dodržet.

Rozhodla se, že zkontaktuje prince i Charlese, Harryho otce. Napsala mu zprávu, kde mu danou situaci vysvětlila. Vzhledem k tomu, že o víkendu se konal pohřeb prince Phillipa, nemá Charles, ale ani celá královská rodina moc energii na řešení takových záležitostí. To ale mladé ženě vůbec nevadí a dokonce se rozhodla podat stížnost k vrchnímu soudu. Navrhuje, aby bylo proti Harrymu ve Velké Británii zahájeno trestní stíhání. „Princ Harry údajně nedodržel slib a podle navrhovatelky by mělo být proti němu ve Velké Británii zahájeno trestní řízení,” píše se v dokumentu ze soudu.

Soudce ale smetl žádost Kaurové ze stolu s tím, že se jedná jen o výjev fantazie dotyčné dívky. Ta zřejmě naletěla internetovému vtipálkovi, který se za vévodu vydával. Prý není jediná, kdo podobnému vtipu naletěl. Dívce ani nepomohl fakt, že žádost byla sepsána chybně s množstvím gramatických chyb.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme