Která jeskyně je pro muže bezpečnější? Na tohle přijdou jen ti nejchytřejší!

2. srpna 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Brightside

Tak schválně! Umíte si poradit v každé situaci a na svůj úsudek se můžete spolehnout? Otestujte se v naší hádance! Na obrázku vidíme muže ve velmi nezáviděníhodné situaci. Odhalíte, jaká volba je pro něj nejbezpečnější?

Každý z nás se čas od času dostane do potíží. Na tom koneckonců není nic špatného – hlavní je umět si poradit! Právě tahle schopnost je v životě obzvlášť důležitá. Pokud ji máte, nejspíš si poradíte i s touto hádankou. Jak byste si na místě nešťastníka počínali?

Na obrázku vidíme muže, který uvízl v zasněžené pustině na jižním pólu a snaží se dostat do bezpečí. Před sebou má dvě jeskyně. V jedné však vidí ledního medvěda a ve druhé je pohozený nebezpečný odpad. Kam se vydat, aby přežil? Pozorně si prohlédněte obrázek.

Zdroj: Brightside

 

Řešení

Situace nešťastníka na obrázku je opravdu hodně prekérní. Dokázali jste najít řešení? Gratulujeme! Zřejmě vám to opravdu pálí. A jaký je tedy správný postup? Možná vás překvapí, jak je to jednoduché. Na jižním pólu totiž lední medvědi nežijí. Mohutné zvíře je tedy pouhou halucinací vyvolanou z chemických výparů a oslabení z radioaktivního záření.

Zdroj: Brightside

Články - další články

Doporučujeme