Lovec pytláků narazil na seznamce na pěkný úlovek! Žena jej chtěla zaujmout nelegálně zabitým srncem

2. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Oklahoma Game Wardens/facebook

24letý lovec pytláků narazil na seznamce na velmi nečekaný úlovek. Začal si totiž dopisovat s jednou ženou, která se mu chlubila uloveným srncem. Mladíkovi se podařilo ze ženy dostat i fotografie, které ji nakonec usvědčily z toho, že srnce ulovila nezákonným způsobem.

Cannon Harrison se se ženou seznámil prostřednictvím seznamky Bumble. Ta se pokusila na 24letého muže zapůsobit tím, že je myslivkyně a že nedávno ulovila srnce. Bohužel netušila, že mladík je lovcem pytláků. Proto se pokusil ze ženy dostat další informace, které by ji usvědčily z pytláctví.

Žena se mylně domnívala, že jsou s mladíkem na stejné straně, a proto se mu svěřila, že srnce ulovila nelegální a nesportovní metodou, tzv. spotlightingem. V takovém případě se zvíře omráčí přímým ostrým světlem, načež jej může pytlák snáz ulovit.

Mladíkovi se nakonec podařilo ze ženy dostat i fotografie zabitého srnce, kterými mu chtěla dokázat, že si nevymýšlí. “Upřímně, nejdřív jsem si myslel, že si někdo ze mě střílí, protože ví, kdo jsem. Vypadalo to až moc dobře na to, aby to byla pravda,” uvedl Cannon Harrison pro The Washington Post. Narážel tím na skutečnost, že žije v americkém okrese McIntosh County, kde žije lehce přes 14 tisíc lidí a lidé se navzájem znají.

Žena byla díky fotografiím obviněna z neoprávněného vlastnictví zvířete zabitého nelegálním způsobem mimo sezónu. Lovkyni a jejímu komplicovi byla vyměřena pokuta ve výši 2 400 dolarů, což je v přepočtu 54 tisíc korun, kterou nakonec zaplatila, díky čemuž se vyhnula vězení.

Články - další články

Doporučujeme