Lucie Bílá v karanténě! Fanouškům poslala vzkaz

10. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Lucie Bílá (Foto: Instagram luciebila)

Zpěvačka Lucie Bílá (54) fanouškům na Instagramu oznámila nečekanou zprávu. Nevyhnul se jí koronavirus a zpěvačka tak musí do povinné desetidenní karantény. Všechny koncert přesunula a prožívá tak jedno z těžkých období. 

“Už jsem si říkala, že se mě ten covid bojí a tak se mi vyhýbá… Přestalo ho to bohužel bavit a je blíž než jsem si přála,” napsala na svou sociální síť Lucie Bílá. “Moji milovaní od včerejšího dne jsem v povinné karanténě,” dodala zpěvačka. Naštěstí stihla ještě koncert v Prostějově, ale všechny ostatní domluvené koncerty je nucena přesunout na jiné termíny.

View this post on Instagram

Člověk míní a bůh mění…❤️ Už jsem si říkala, že se mě ten covid bojí a tak se mi vyhýbá… Přestalo ho to bohužel bavit a je blíž než jsem si přála… Moji milovaní, od včerejšího dne jsem v povinné karanténě! Stihla jsem ještě úžasný koncert v Prostějově, ale všechny domluvené koncerty a akce z dalších deseti dnů přesouváme na jiné termíny… Neumím vám ani popsat jak je mi to líto… Už aby bylo vše zase v pořádku… Toto období je opravdu zatěžkávací zkouškou pro každého… Moc na vás myslím, virtuálně objímám a prosím buďte na sebe opatrní …❤️❤️❤️

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Zpěvačka se tak omluvila a napsala, že je jí to moc líto. “Už aby bylo vše zase v pořádku. Toto období je opravdu zatěžkávací zkouškou pro každého,” napsala. “Moc na vás myslím, virtuálně objímám a prosím, buďte na sebe opatrní,” dodala Bílá.

Není to poprvé, co se covid-19 objevil mezi slavnými. Před několika dny byla s tímto zákeřným virem hospitalizována zpěvačka Hana Zagorová. Neztrácí ale optimismus a fanouškům vzkázala, že věří, že se brzy zase uvidí. Jejímu manželovi Štefanovi Margitovi vyšel také pozitivní test, měl ale mírné příznaky a tak u něj pobyt v nemocnici nebyl nutný.

Lucie Bílá (Foto: Frekvence 1)

Lucie Bílá (Foto: Instagram luciebila)

Lucie Bílá (Foto: Instagram luciebila)

Lucie Bílá (Foto: Instagram luciebila)

Celebrity - další články

Doporučujeme