Matka nechává syna nosit šaty. Děláš z něj homosexuála, kritizuje ji okolí

6. listopadu 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto Today News 247

Zdá se, že na výchovu budoucí generace existuje tolik názorů, kolik je na světě lidí. Trojnásobná maminka Danielle Carver Folkner (34) z Tennessee a její manžel razí svobodomyslný přístup. Svého tříletého synka klidně nechají, aby nosil šaty a převlékal se za princeznu. Někteří lidé z okolí jim však kvůli tomu nemohou přijít na jméno. Rodiče obviňují, že ze syna vychovávají homosexuála.

Malý Jameson (3) má dvě starší sestřičky. Od malička se mu líbily jejích šaty a sám také vyžadoval, aby mohl nosit princeznovské kostýmy, růžová trička a barevné sukénky. Jeho rodiče už si na jeho prosby zvykli a nechávají ho oblékat podle toho, co zrovna chce.

“Nosil už hodně princeznovských kostýmů a jeho nejoblíbenější kousek oblečení bylo holčičí pyžamo, ale z toho už vyrostl,” svěřila se maminka deníku The Sun.

Protože ale chlapeček roste jako z vody, začínají ho rodiče čím dál více vodit ven a lidé začínají jeho neobvyklý vkus na oblečení nevybíravě komentovat. “Byl venku v holčičím oblečení už víckrát, než dokážu spočítat, a pokaždé dostávám nevybíravé komentáře a pohledy,” popsala žena.

“Jednou měl na sobě fialové šaty a bylo mi řečeno, že to, že ho nechám nosit šaty, je přesně to, co je s dnešním světem špatně,” zavzpomínala. “Další člověk mi řekl, že se z něj pokouším udělat gaye, když ho nechám nosit holčičí věci,” uvedla Danielle.

Malý Jameson přitom netrvá jen na oblečení pro dívky. Některý den si klidně vybere tričko s náklaďákem nebo s příšerou a v takovém případě mu rodiče obléknou právě to. “Je spousta bitev, které budu muset se svými dětmi v životě vybojovat – to, že můj syn nosí holčičí oblečení není můj největší problém,” myslí si žena.

Danielle přiznává, že její manžel také nebyl zpočátku nadšený z představy, že jeho syn bude běhat po okolí oblečený jako princezna. Pak ale viděl, jakou má dítě z oblečků radost a došel k závěru, že to je nakonec to jediné, na čem záleží.

 

Články - další články

Doporučujeme