Měl vyfotit tajné zásnuby páru, došlo k nečekanému omylu! Fotograf nevěřil svým očím

19. května 2017·Články·Redakce

Fotograf, který se specilazuje na focení významných životních událostí, byl mladíkem požádán, aby se dostavil na určené místo a udělal snímek žádosti o ruku. V překrásném prostředí chtěl tento muž svou vyvolenou požádat o ruku a toužil po tom, aby všechno bylo zdokumentováno. Umělec na místo dorazil, pár vyfotil a potom zjistil nečekanou zprávu.

Jacob Peters podnikl náročnou cestu  za zásnubami mladého páru. Ve dvě ráno vstával a cestoval k turistickému chodníku Hawksbill Craig v pohoří Ozark National Forest. S nelehkou fotografickou výbavou vážící více jak 13 kilo šlapal přes než hodinu, aby se dostal na dané místo. Za úsvitu pak spatřil zamilovanou dvojici a fotil, jak se dalo. Mladík najednou vytáhl prsten, přítelkyně byla dojatá, řekla ano a všechno bylo perfektní. Nebo ne?

Potom, co dojemná chvíle odezněla, napsal fotograf snoubenci zprávu, ve které ho informoval o tom, že všechno zachytil a popřál mu vše nejlepší. Mladík mu na to ale odepsal, že na místo dorazili pozdě a nikde ho nemohou najít, zásnuby prý  tedy ještě neproběhly. Fotograf nevěřil svým očím, když tuto zprávu četl. Jacobovi došlo, že ve stejný čas na stejném místě požádal o ruku jiný mladík svou slečnu!

“450 snímků nesprávného páru. Je to možné?” napsal fotograf na svou sociální síť a fotky zveřejnil. A právě díky zveřejnění vypátral dvojici, se kterou si původní snoubence spletl! David a Jenny z Dallasu tak mají zásnubní fotografie od Jacoba zadarmo a budou na to všichni ještě dlouho vzpomínat. Náhody neexistují.

Články - další články

Doporučujeme