Mladík napsal zprávu téměř 250 ženám! Hledal mezi nimi dívku, kterou potkal v baru

17. září 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: sarah jurassic park (Twitter)

Student univerzity v kanadském Calgary poznal v tamním baru dívku, od které však, bohužel pro něj, dostal nesprávné telefonní číslo. Pamatoval si jen její křestní jméno, proto kontaktoval všechny studentky s jejím křestním jménem. Dopadlo to úplně jinak, než čekal.

Nizozemská studentka Nicole se seznámila s Carlosem Zetinou ve studentském baru v Calgary. Studentovi se zalíbila, a proto ji požádal o telefonní číslo. Když jí však chtěl druhý den ráno zavolat, nedovolal se, protože dostal nesprávné číslo. Svůj boj o dívku ale nevzdal.

Rozhodl se, že kontaktuje každou dívku z univerzity, která se jmenuje Nicole. Dohromady jich však na škole studovalo 247. Ani to však Carlose neodradilo, a proto všem dívkám poslal zprávu. “Ahoj, toto je hromadný email všem Nicolám. Pokud nespadáte do následujícího popisu, tak tento email ignorujte. Pokud si ho čte ta správná Nicole, ale nechce se mnou mluvit, je to v pořádku. Jestli se tedy jmenuješ Nicole, jsi z Nizozemska a myslíš si, že Nietzsche je depresivní, potom se mi ozvi zpět,” napsal Carlos v hromadné zprávě.

Zamilovaný student se však odpovědi nedočkal, protože email k jeho vytoužené Nicole nedorazil. Namísto toho vznikla na Facebooka skupina “Nicole ze včerejšího večera”, kde spolu komunikovaly všechny dívky a ženy, které od Carlose dostaly email.

Ta pravá Nicole, studentka z Nizozemska, se však o skupině doslechla a členky jí nakonec pomohly Carlose kontaktovat. Teď už je to jen na nich dvou.

Články - další články

Doporučujeme