Muž dostal na prvním rande infarkt. Život mu zachránil první polibek od přítelkyně

25. dubna 2020·Články·Lukáš Vaněk

První rande dospělého amerického páru neskončilo zrovna podle představ. 56letý muž pozval o jedenáct let mladší anestezioložku na trénink paddleboardu, kde jí chtěl dát první polibek. Po skončení lekce však dostal na pláži infarkt. Se svým příběhem se podělili s americkou televizí CBS.

Dva dny před naším prvním rande mi řekl, že mě má rád. Už nějakou dobu jsme byli přátelé a možnost strávit s ním víc času mě lákala,” prozradila 45letá anesteziložka Andi Trayonor, proč se těšila na schůzku s o jedenáct let starším Maxem Montgomerym.

Po skončení lekce paddleboardingu, ne kterou ji Max pozval, se mu však udělalo nevolno. Když zamířil k autu, začalo ho bolet na prsou. “Říkal jsem si – jenom to dojdi k autu, musíš dojít k autu,” pamatuje si poslední myšlenky Max před tím, než upadl na pláži do bezvědomí. V tu ránu k němu přiběhla Andi, která začala provádět masáž srdce a dýchání z úst do úst. Pomoct přišli i kolemjdoucí, přičemž jedna z nich byla dokonce sestřička. Oživovací úkony byly na Maxovi prováděny sedm minut, než přijela záchranná služba. “Když ho nakládali do sanitky, nevěděla jsem, jestli přežije,” prozradila Andi, pro kterou byl tento incident velmi emotivní.

Když se Andi odpoledne Max ozval z nemocnice, pocítila velkou úlevu. “Měla jsem vztek, protože jsem konečně poznala někoho tak úžasného, a hned bych ho měla ztratit,” vysvětlila anestezioložka.

Když se Max probral následujícího dne po operaci, řekl Andi, že pochopí, když s ním nepůjde na druhé rande. Andi s ním však za několik týdnů opět šla na pláž. “Jen jsme si povídali. Tak mu říkám, že už mě může políbit doopravdy,” svěřila se Andi, jež je s Maxem už deset měsíců. “To, že prvním polibkem bylo dýchání z úst do úst, je vlastně magické, protože tu stále jsem a jsem vděčný, že si můžu vychutnávat polibky další,”uvedl zamilovaný Max.

Články - další články

Doporučujeme