Moderátorka Jitka Nováčková je těhotná! Těhotenství dlouho tajila

14. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Jitka Nováčková a Tim Sprav (Foto: jitkanovackova)

Modelka a moderátorka Jitka Nováčková (28), která vás provázela jednou řadou pěvecké show Superstar, prožívá nejkrásnější období v životě. Spolu s dlouholetým partnerem, finským fotbalistou Tim Sparvem (33) čeká miminko. Těhotenství tajila pět měsíců.

Radostnou novinu sdělila prostřednictvím sociální sítě Instagram. “Budeme maminka a tatínek, čekáme miminko,” napsala Jitka k příspěvku. A přidala fotografii se svým partnerem. “Pohlaví miminka zatím neznáme, ale moc se těšíme,” svěřila se serveru Super.cz nastávající maminka.

View this post on Instagram

MUM AND DAD TO BE ❤️ BUDEME MÍT MIMINKO ?

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova) on

Nováčkové se těhotenství podařilo hodně dlouho tajit. Zúčastnila se akcí jako týden módy, kde šla na přehlídku módního návrháře Jiřího Kalfaře a návrhářky Vandy Jandy. “Nabídku, abych šla na přehlídku na pražském Fashion Weeku, jsem dostala před měsícem a půl a nevěřila jsem, že se mi vše podaří tak dlouho utajit a že to na mě nebude v pátém měsíci poznat,” řekla Jitka. Také se svěřila, že nechtěla na sebe strhnout v den přehlídky všechnu pozornost. “Byl to Jirkův den. Rozhodla jsem se, že novinku oznámím tedy až po akci a doufala, že se neprozradím,” dodala modelka.

Bříško se Jitce podařilo skrýt i při focení kampaně pro značku bot, kterou fotila s fotografem Benem Renčem. Pod příspěvkem je mnoho gratulací od fanoušku, ale i známých osobností.

Jitka Nováčková (Foto: Instagram jitkanovackova)

Jitka Nováčková (Foto: Instagram jitkanovackova)

Jitka Nováčková (Foto: Instagram jitkanovackova)

Celebrity - další články

Doporučujeme