Muž podrazil svoji přítelkyni. Její pomsta teď baví internet. GALERIE

20. května 2017·Články·Redakce

Instagram

Nedělní odpoledne stane se pro mnohé chvílí nudy. Tak co vytáhnout šminky a trochu si zabarvit šedivý den? To jsou hlavně holčičí nápady, těžko by si nějaký muž nechal nalepit řasy nebo se kochal novým lakem na nehty. Nebo je dnes už možné i to?

Natalie Weaver, která pracuje jako recepční, měla od svého milého slíbené krásné nedělní odpoledne. To by ale nesměl předcházet sobotní mejdan, který proběhl více bujaře, než bylo v plánu. A neděli mladý muž prospal, místo aby se věnoval své přítelkyni, jak slíbil. Co udělá v takové situaci žena? Pomsta byla sladká. Natalie ho zmalovala k nepoznání. Pomocí své taštičky na make-up vytvořila originální nedělní tutoriál.

“Když se vzbudil, byl šokovaný. Snažila jsem se mu namluvit, že se takhle vrátil domů,” řekla kreativní žena pro Daily Mail. Muž nebyl naštvaný, jak by se dalo očekávat, naopak to nakonec byla velmi zábavná neděle pro oba. To přece navíc své partnerce původně slíbil. Příště si ale už rozmyslí, zda dodrží slib, nebo ne. Ženy jsou totiž schopné všechno.

Články - další články

Doporučujeme