Nepřehání to už? Zpěvák Robbie Williams také podlehl plastikám. GALERIE

12. července 2017·Celebrity·Redakce

Stárnou ženy, stárnou muži - v tom je příroda spravedlivá. Když se ale s plynutím času nechceme smířit, existují různé zkrášlující procedury, které máme v dnešní době k dispozici. Nejednu z nich má v oblibě i populární zpěvák Robbie Williams (43). To, že omlazující zákroky podstupuje, zpěvák přiznal. O tom, že to lehce přehání, řeč zatím nebyla.

Vadily mu vrásky, a tak se jich rozhodl zbavit. „Nechal jsem si aplikovat nějaké výplně, pak botox, taky mi dělali něco s bradou. No a teď prostě nemůžu vůbec pohnout čelem. Nemyslím si, že bych to zahnal do tak strašidelného extrému, jak to dělají v Hollywoodu,“ řekl Robbie Williams pro The Daily Telegraph.“Je to běžná věc, dělám práci, kde se očekává, že budu vypadat dobře,” dodal. Podívejte se do GALERIE na fotky, které oblíbený zpěvák sdílí na svém Instagramu. Jeho obličej pár změn zaznamenal.

Very happy to announce that #UnderTheRadarVol2 is available to pre-order now! Click the link in the bio or head to shop.robbiewilliams.com to get your copy

Příspěvek sdílený Robbie Williams (@robbiewilliams),

Celebrity - další články

Doporučujeme