Opravdová Locika! Žena nebyla u kadeřníka 20 let, narostly jí neuvěřitelně dlouhé vlasy. VIDEO

4. dubna 2017·Články·Redakce

Sedmadvacetiletá Aliia Nasyrova, která žije v Lotyšsku, má své černé vlasy téměř 229 centimetrů dlouhé. Hodinu jí trvá, než je učeše a den svou ohromnou hřívu suší, přesto je na svůj porost velmi pyšná.

Aliia, která se narodila v Rusku, říká, že její lokny váží dva kilogramy – stejně jako její kočka. Vlasy si nestříhala dlouhých 20 let a její manžel už bere cop své ženy téměř jako dalšího člena rodiny.

Její mohutná hříva přitahuje zvědavé pohledy a není divu, vypadá jako princezna z pohádek. Což byl přesně cíl mladé ženy. Vlasy jsou pro ni všechno. Manželé podle péče o lokny plánují dokonce i dovolenou.

‚Není mým snem dostat se do Guinessovy knihy knihy rekordů, protože jsem přesvědčena, že současný registrovaný rekord pro nejdelší vlasy je více než pět metrů – ale myslím, že mám nejdelší vlasy v Lotyšsku,‘ svěřila se dlouhovláska deníku Daily Mail.

For those who are worried about thickness and health of my hair ??? #naturalhair #verylonghair #thelongest #healtyhair #instahair #hair_videos #hair_color #hairstyle #hair #braunehaare #blackhair #langehaare #mysuperlonghair #волосы #оченьсмешно

Příspěvek sdílený Alia Aliia Nasyrova (@aliia_more),

Články - další články

Doporučujeme