Policista se stal terčem posměchu! Při zátahu skákal na trampolíně u prohledávaného domu

29. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (The Sun)

Při drogovém zátahu policie v anglickém městě Coventry byl natočen jeden z policejních příslušníků, jenž trávil čas skákáním na trampolíně, jež byla umístěna za domem na dvorku. Podle bývalého detektiva je to ostudné. Informoval o tom list The Sun.

Policistu natočil soused, který nemohl uvěřit svým očím. “Tohle je placené z našich daní. Nemůžu tomu sakra uvěřit,” řekl muž ve videu, které poskytl britskému listu The Sun. Na dálku si totiž všiml policistů, kteří kontrolují prostředí kolem prohledávaného domu.  

Jeden z nich si nakonec sundal opasek se služební zbraní a vlezl si na trampolínu, jež byla na dvorku u domu. Po počátečních rozpacích začal skákat výš a výš. Před kolegy nakonec vystřihl i salto vzad.  

Bývalý detektiv šéfinspektor Mike Neville pro The Sun uvedl, že se policisté v současné době zaměřují na špatné věci. “Zdá se, že válce s drogami nyní šéfuje cirkus vedený akrobatem,” myslí si Neville.      

Britská policie je terčem posměchu tento měsíc už podruhé. Na začátku dubna byl totiž natočen policista, který na demonstraci proti změnám klimatu tancoval na skateboardu.  

Články - další články

Doporučujeme