Poslední ohlédnutí za letošními Radiokempy: Mrkněte na VIDEO z Oseku u Duchcova!

21. srpna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Léto už se pomalu ale jistě chýlí ke konci a za námi už jsou i všechny letošní Radiokempy Frekvence 1. V rámc unikátního projektu jsme za vámi z rádia v Praze vyrazili na několik krásných míst a společně si užili super hudbu a skvělou zábavu. Abychom si připomněli krásnou atmosféru, připravili jsme si pro vás malé ohlédnutí formou videa. 

Léto už se pomalu ale jistě chýlí ke konci a za námi už jsou i všechny letošní Radiokempy Frekvence 1. V rámci unikátního projektu jsme za vámi z rádia v Praze vyrazili na několik krásných míst a společně si užili super hudbu a skvělou zábavu. Abychom si připomněli krásnou atmosféru, připravili jsme si pro vás malé ohlédnutí formou videa.

Na poslední letošní Radiokemp jsme za vámi ve středu 19. srpna přijeli do areálu přírodního koupaliště v Oseku u Duchcova. Tým Frekvence 1 doprovodili jako zvláštní hosté zpěvák a skladatel Meky Žbirka a jeho kolegyně Martha.

A jako pokaždé, i tentokrát to stálo za to. Lubka, Míra a Robin dostali dárky od posluchačky, včetně ručně malovaných hrnků a posluchač Alex si splnil svůj sen. Moc ho zajímala práce moderátorů a tak si rovnou vyzkoušel vysílání s Lubkou a Mírou.

Počasí vyšlo na jedničku a areál přírodního koupaliště zajistil úžasné osvěžení. Trička Radiokemp šla na dračku a výborné buřty zrovna tak.

Kdo jste to letos s námi nestihli, nezoufejte. Uvidíme se příští rok!

Články - další články

Doporučujeme