»Prokletá« panenka Elsa se pořád vrací, i když už ji rodina několikrát vyhodila

17. ledna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: emily.osinski.1 / Facebook

V době kolem premiéry pohádky Ledové království musela mít doma panenku Elsu kdekterá malá holčička. Tuhle konkrétní byste ale v domácnosti rozhodně nechtěli. Panenka se chová více než podivně, a když se ji rodina pokusí vyhodit, vždycky se vrátí.

Všechno začalo v roce 2013, když dcera američanky Emily Madonia dostala k Vánocům panenku disneyovské princezny Elsy z pohádky Ledové království. Tehdy to byl velký hit a rodina nemohla odolat, aby své holčičce udělala radost.

Kdyby ovšem věděli, co si pořizují, nejspíš by panenku nechali v obchodě a už nikdy do něj nevkročili. Malá Elsa totiž mluví dvěma jazyky, baterky jí nikdo neměnil už šest let a reaguje, i když je vypnutá. Když se ji navíc někdo pokusí vyhodit, pokaždé se záhadně vrátí zpátky do domu.

“Matt ji před několika týdny vyhodil a pak jsme ji našli znova na lavičce. Dobře… celkem nás to zarazilo, tak jsme ji strčili do pytle na odpadky a ten jsme pak strčili do dalšího pytle na odpadky plného jiného smetí, dali jsme to do popelnice, zaházeli dalším odpadem, vyvezli před dům a další den všechno odvezli popeláři,” popsala Emily na Facebooku.

“Super, že? Šli jsme do města a zapomněli na ni. Dneska mi povídá Aurélia: ‘Mami, viděla jsem na dvorku zase tu panenku Elsu’,” svěřila se žena a poprosila: “Pomozte nám zbavit se té prokleté panenky!”

Maminka si je navíc naprosto jistá, že jde o tu samou hračku. Měla na sobě totiž stejné nedostatky a známky používání, jako ta, kterou vyhodila.

Na internetu se okamžitě objevily názory, že si žena vše vymyslela, panenku z legrace vrací její manžel, nebo že je za vším dětská lumpárna. “Bohužel to tak není. Buď je ta panenka prokletá, nebo nějaký šílený psychopat vyhrabal panenku z odpadků (které už byly odvezeny) a několikrát se nám vloupal na pozemek a do domu. Hlasuju pro kletbu,” uvedla žena, která se prý panenku zdráhá spálit, aby z ní případně nevypustila zlé duchy.

Zmatená žena se k celé záležitosti naposledy vyjádřila ještě 16. ledna, poté, kdy už její příběh převzala média.“Je to prostě nevyřešitelná záhada, tečka,” napsala žena veřejně na svůj Facebook.

“Všichni příbuzní už byli vyslechnuti a obviněni. Nikdo, koho znám, za to nemůže. Pro někoho cizího by to byl opravdu mistrovský kousek, protože by musel porušit řadu zákonů a nějakým způsobem zůstat nespatřen. Pokud chcete odhalit svou identitu, teď je na to ta správná chvíle,” vyzvala žena hypotetického viníka.

“Prokletá panenka ve skutečnosti dává větší smysl, než cokoli jiného. Nemůžu říct, že na to věřím nebo nevěřím. Nevím. Vzhledem k informacím, které mám, nemám vůbec žádné vysvětlení. Jsem racionální, spokojený člověk s prima životem. To je to jediné, co vám můžu říct,” vyjádřila se žena, kterou někteří obvinili z touhy po pozornosti.

This is an unsolved mystery, period. All the family members have been thoroughly interrogated (and offended). No one I…

Zveřejnil(a) Emily Madonia dne Čtvrtek 16. ledna 2020

Články - další články

Doporučujeme