První dáma Melania Trump zveřejnila oficiální portrét! A je z toho pozdvižení. FOTO

4. dubna 2017·Články·Redakce

Bílý dům v pondělí zveřejnil první oficiální snímek první dámy Melanie Trumpové. Někdejší slovinská modelka, oblečená v černém kabátě a s černým šátkem na krku, se na fotoportrétu dívá přímo do objektivu, má pootevřená ústa a lehce se usmívá.

Snímek vyvolal tisíce komentářů na sociálních sítích. Zatímco jedni psali, že nová první dáma je “dechberoucí jako vždy”, další obrázek kritizovali s tím, že je příliš retušovaný.

 

“Použili snad všechny nástroje dostupné ve photoshopu, čímž vznikl nerealistický portrét první dámy bez jediné vrásky a skvrnky v obličeji,” napsal jeden z uživatelů twitteru. Jiní píšou, že jde “photoshopový propadák roku 2017”. Další fotografii porovnal s prvním oficiálním snímkem předchozí první dámy Michelle Obamové.

“Melanie, to není snímek pro (módní časopis) Vogue. Vezmi si příklad z Michelle, ta to pochopila,” napsal. Pisatelé poukazují také na to, že snímek byl pořízen v Bílém domě, podle tiskového prohlášení “v novém sídle (Trumpové)”.

První dáma tam přitom ještě nežije, zůstala v New Yorku se synem Barronem a do konce školního roku se do Washingtonu nepřestěhuje.

Zdroj: ČTK

Články - další články

Doporučujeme