Režisér Lásky nebeské točí pokračování! Bude Hugh Grant zase tancovat u topení?

16. února 2017·Články·Redakce

Na režisérskou židli opět usedne Richard Curtis a na place se po 14 letech sejdou Hugh Grant a Martine McCutcheonová, tedy ministerský předseda a jeho vyvolená asistentka! Chybět nebudou ani další oblíbené postavy, které nám připomenou známé motto filmu: Láska je všude kolem nás.

Jestli jste se právě teď začali těšit na celovečerní pohodu u televize, budete asi trochu zklamaní. Čeká nás přibližně desetiminutový snímek, který vznikne na podporu britské charitativní nadace Comic Relief, kterou založil v roce 1985 právě režisér zamilované komedie.

“Byli jsme velmi rádi, že na nabídku pokračování kývlo tolik herců z původního filmu, bude to nostalgie mít je zase všechny na place a rozehrát jejich příběhy. Bude zajímavé zjistit, kdo  z nich zestárl nejlépe! Doufám, že pro organizaci to bude mít pozitivní výsledek a pomůžeme díky natáčení lidem, kteří to opravdu  potřebují,” uvedl na rednoseday.com režisér Richard Curtis.

Těšit se můžeme na rockovou hvězdu Billyho Macka (Bill Nighy), pedantského “Mr. Beana” z prodejny šperků (Rowan Atkinson) a opět se setkáme s dětskou hvězdou prvního dílu – bubeníkem Samem (Thomas Sangster).

Připomeňme si tři nejoblíbenější scény z nejznámějšího filmového příběhu o lásce.

Legendární natáčení klipu Billyho Macka.

Když se ministerský předseda nechá unést hudbou.

Nejdojemnější vyznání pro Juliet.

Božská svatba!

 

Minipokračování oblíbené romantické komedie Láska nebeská odvysílá televize BBC 24. března 2017.

Články - další články

Doporučujeme