Rodiče vyděsil paranormální úkaz na monitoru chůvičky. Vzbudil miminko duch?

12. srpna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Reddit

S dětmi je život občas plný nečekaných událostí. O události, kterou zažili tito rodiče, by se ale zřejmě nikomu z nás ani nesnilo. Partnerská dvojice zrovna kontrolovala na monitoru chůvičky své miminko, když si všimla něčeho zvláštního. Oba jsou přesvědčeni, že jejich malé vzbudilo něco nadpřirozeného. 

Úloha rodiče může být někdy pěkně děsivá. Láska k dítěti člověka naučí, co je to pořádný strach. Docela jiný druh strachu ovšem poznala dvojice rodičů, která se obrátila na diskuzní fórum Reddit.

Oba rodiče jsou přesvědčení, že jejich miminko navštěvuje duch nebo jiná paranormální entita. Na internetu sdíleli video, na kterém jejich maličké spokojeně spí v postýlce. Pak se ale na monitoru objeví zvláštní mlhavý úkaz a miminko se na chvíli probudí.

Rodiče prý mají natočených ještě sedm dalších videí, která zachycují naprosto stejnou věc. Podobné úkazy se prý navíc objevují jak v noci, tak i ve dne a nejde o nic vzácného.

Názory na úkaz se mezi diskutujícími různí. Někteří jsou přesvědčeni, že jde o částečku prachu, která se mihla před kamerou. Jiní zase věří, že může jít o strážného anděla, který miminko hlídá, nebo ducha některého blízkého, který již zemřel.

Články - další články

Doporučujeme