Show Tvoje tvář má známý hlas: Milan Peroutka prošel náročnou proměnou! Tetování dalo maskérům zabrat

22. dubna 2017·Celebrity·Redakce

V neděli nás čeká devátý díl show Tvoje tvář má známý hlas. Opět se představí osm skvělých vystoupení a proměn, na kterých poctivě všichni soutěžící celý týden pracují. Naprosto odzbrojující proměnou  projde Milan Peroutka, který se převtělí do charismatického zpěváka s obrovským množstvím tetování Eda Sheerana. „Musím říct, že ta písnička je hodně těžká. Nejdříve se tam totiž zpívá nízko a potom se přechází do falzetu. Tak uvidím, jak to zvládnu,“ prozradil Milan Peroutka.

Za proměnou stojí tým maskérů v čele s Adrianou Bartošovou: „Na této proměně bylo nejvíce pracné vytvořit na Milanově těle zcela identická tetování, kterých má na sobě Ed Sheeran opravdu hodně. Práci nám dal i výběr paruky, které se musela přesně upravit. Nakonec jsme nalepili zrzavé vousy a dokonalá proměna byla na světě.“

Televize Nova vyslyšela prosby diváků a fanoušků a připravuje hned dva koncerty fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci si naživo vychutnají úžasné proměny svých oblíbených hvězd a jejich skvělé výkony napříč všemi třemi řadami pořadu. Koncerty proběhnou v sobotu 10. června 2017 od 14:00 a od 18:30 v pražské O2 areně.

Show Tvoje tvář má známý hlas už v neděli od 20:20 na Nově.

Celebrity - další články

Doporučujeme