Show Tvoje tvář má známý hlas: V další řadě oblíbeného pořadu zazáří Leona Machálková i Dalibor Gondík

1. srpna 2017·Články·Redakce

Fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas se už na podzim vrátí na obrazovky televize Nova. Osm zbrusu nových soutěžících se brzy představí divákům s dalšími neskutečnými proměnami. Každý týden se do známých osobností světové i české populární hudby převtělí Aneta Krejčíková, Dalibor Gondík, Berenika Kohoutová a již dříve oznámené Leona Machálková s Jitkou Boho.

„Jsem fanynkou tohoto pořadu, moc se mi česká verze líbí. Při sledování show jsem dýchala s každým účastníkem. Obrovskou poklonu skládám všem maskérům. Ve skrytu duše jsem si přála, abych byla oslovena. A ono se to povedlo. Mám velkou radost,“ prozradila Leona Machálková.

Jitka Boho je plná očekávání a nechce nechat nic náhodě: „Určitě u mě panuje nervozita a zároveň pocity štěstí i zvědavosti, jak to celé bude probíhat. Když jsem se to dozvěděla, byla jsem v šoku. Je to obrovská výzva a rozhodně půjdeme všichni za své hranice.“

„Je to pro mě velká zodpovědnost. Takový ten pocit, když si něco hrozně přejete, pak se to splní, ale znenadání přichází strach z toho, že to člověk pokazí. Každopádně se moc těším. Chtěla bych si to užít. Miluji spojení tance, zpěvu a herectví,“ prozradila Aneta Krejčíková.

Dalibor Gondík má velkou radost, ale cítí i pokoru: „Cítím se jako člověk, který má asi po druhé v životě trému. Měl jsem tu možnost ve třetí řadě vystupovat se svou sestrou, takže už trochu vím, co mě čeká, ale tohle bude jiný šrumec. To si zatím neumím představit.”

„Jsem trochu vystresovaná, ale vlastně se moc těším,”  prozradila Berenika Kohoutová.

Tvoje tvář má známý hlas uvede televize Nova už na podzim 2017.

Články - další články

Doporučujeme