Tohle vás dojme: Pejsek před nemocnicí měsíce čekal na mrtvého pána

4. března 2018·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook/Cristine Sardella

Někteří psi jsou skutečně nejlepším přítelem svého člověka. Tenhle pes dojímá lidi z celého světa svou nekonečnou láskou, kvůli které ještě dva měsíce po smrti svého páníčka každý den čeká před nemocnicí.

Případ z brazilského Sao Paula je skutečně dojemný. Pejsek, jehož jméno nikdo nezná, den co den čeká před nemocnicí na svého pána. Pes měl patřit devětapadesátiletému muži bez domova, kterého ostatní bezdomovci pobodali během pouliční rvačky.

Z místa konfliktu byl převezen do nemocnice Santa Casa de Novo Horizonte sanitkou, za kterou dlouhé kilometry běžel jeho pes. Muž později v nemocnici zemřel, psovi to ale zřejmě nikdo nevysvětlil. Ten zatvrzele každý den čekal před budovou nemocnice, v naději, že se jeho člověk vrátí.

Místní noviny O Globo uvádějí, že pes před budovou čekal dva měsíce. Místní personál ho přijal za svého a staral se o to, aby měl všechno potřebné. Pravidelně tak dostával čistou vodu a granule nebo konzervy. Zaměstnancům se dokonce podařilo zkontaktovat nedaleký psí útulek, který souhlasil, že psa přijme a dokonce se našel i nový majitel.

Pes ale všem vyrazil dech, když z útulku uprchl a opět se vrátil před nemocnici. Fotografie sdílela místní žena jménem Cristine Sardella na svém Facebooku a připsala k nim, že se od zvířat máme hodně, co učit. I když pes čeká marně, jeho láska je podle ženy nekonečná.

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme