Tyhle klasiky jste zvolili do hitparády TOP 30 vánočních hitů. Mrkněte, jestli se mezi nejlepší dostal i ten váš

20. prosince 2020·Články·Barbora Pisingerová

Vánoce už klepou na dveře a tak jsme se rozhodli poodhalit vám, které hity jste si zvolili do TOP 30 Vánočních písniček Frekvence 1! V jakém pořadí se songy umístily vám ale prozradíme až na Štědrý den. Mrkněte, jestli se do výběru dostal i váš song a zpříjemněte si písničkami poslední předvánoční neděli.  

Výsledky hlasování o TOP 30 Vánočních písniček Frekvence 1 sice zveřejníme až na Vánoce, u příležitosti Zlaté adventní neděle jsme se vám je ale rozhodli alespoň poodhalit. Přinášíme vám proto seznam písniček, které si posluchači zvolili do speciální sváteční hitparády. Která z nich je na kterém místě, to vám ovšem zatím neprozradíme.

Se svými vánočními klasikami se na seznam dostali například kapela Wham, Karel Gott, Janek Ledecký, Chinaski, Queen nebo kapela Lucie.

Jste zvědaví na celý seznam? Poslechněte si náš speciální playlist, který vaší poslední předvánoční neděli určitě dodá tu správnou atmosféru.

Najdete v něm všechny písničky, které jste si zvolili. Ale pozor, jejich pořadí je v přehrávači čistě náhodné.

Výsledky zveřejníme na Štědrý den

Pořadí TOP 30 Vánočních písniček vám v našem éteru prozradí Marta JandováRené Hnilička přímo na Štědrý den, a to od 10 do 12 hodin. Pokud vysílání nestihnete, žádné strachy. Výsledky hitparády si můžete poslechnout ještě v repríze od 19 do 21 hodin. Tak poslouchejte!

Články - další články

Doporučujeme