Ukradená identita: Podvodnice roky obelhávala rodinu, snoubence stáhla na Facebooku

11. února 2017·Články·Redakce

Facebook

Facebook a photoshop jsou mocné čarodějky. Pomocí nich si v dnešní době můžete vyčarovat třeba snoubence. Jill Sharpová (31) obelhávala své okolí celé 4 roky - stáhla si fotky neznámého muže na jeho veřejné sociální síti a vesele tvořila zamilované koláže, které zveřejňovala jako vzpomínky na společné chvíle.

Jill svému milému dokonce zřídila falešný účet na Twitteru, ze kterého pak sama sobě posílala romantické zprávy. Nikdo z jejích přátel přitom neznámého partnera neznal. Jejich podezření, že jim kamarádka lže, ale postupujícím časem rostlo. Za celé 4 roky je s nikým novým neseznámila. Vždy, když se měli s jejím vyvoleným potkat, tak záhadně onemocněl nebo si třeba nešťastně zlomil nohu, svěřili přátelé webu Dailymail. Vysněný muž jménem Graham McQuet už ale ve svém skutečném životě snoubenku má a neměl nejmenší tušení, kdo je mladá žena, která kradla jeho identitu za účelem fotomontáže.

Vlevo fotomontáž. Vpravo Graham se svou opravdovou snoubenkou.

fotomontáž

Celá věc se vysvětlila až ve chvíli, kdy se Jill snažila o věrohodné fotky z výletu v Londýně. Jenže fotka, na které je její údajný milenec, se liší od fotky, kde ji měl na oplátku vyfotit on – stejné místo, ale jiné počasí. Fotka byla uveřejněna jako koláž dvou obrázků s textem, že je právě na výletě se svým milým. A to lhářku prozradilo.

3cf3d59f00000578-0-image-m-13_1486542529086

Mladá žena nyní zatvrzele říká: “Nevím, o co jde.” Skandál v podobě narušování soukromí byl předán policii.

 

Články - další články

Doporučujeme